PÉK SZAKMAI KÉPZÉS (ESTI) a 2. FÉLÉVBEN IS!
Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:
IV. HAGYOMÁNYOS SÜTEMÉNYEK VERSENYE
A VERSENYEN KÉSZÜLT KÉPEKÉRT KATTINTSON AZ ALÁBBI KÉPRE :
A VERSENY IDŐPONTJA:
2024. NOVEMBER 22.
Jelenkezési lap letöltéséhez kattintson ide!
A VERSENYSZABÁLYZAT letölthető ITT!
Jelentkezési határidő: 2024. október 25.
További részletek és információk hamarosan, kérjük kövessék a cikket!
A programsorozat 5-ik része
Örömmel értesítjük, hogy folytatódik a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum élelmiszeripari bemutatóüzemi programsorozata.
A ötödik bemutató témája:
Élesztős kovászos kenyér készítés
időpontja:
2024.11.22. 1400- 1800
Helyszíne: Közép-magyarországi ASzC
Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Nagykőrös, Ceglédi út 24.
Előadók:
Dabasi János szakoktató
Kovács Mária szakoktató
A rendezvényre meghívottak köre:
Kkv-ként működő gazdasági szereplők,
vagy élelmiszer-feldolgozói tevékenységet végzők,
vagy ezek vezető tisztségviselője vagy az általuk kijelölt alkalmazottja, tagja.
A rendezvényen való részvétel díjmentes,
de előzetes regisztrációhoz kötött.
Részletes információk az alábbi dokumentumban olvashatóak:
meghivo_program_5_kovaszos_kenyer
JELENTKEZÉSI ŰRLAP KITÖLTHETŐ: ITT
Következhet a 4-ik bemutató!
A bemutatón készült fotókért kattintson az alábbi képre:
Örömmel értesítjük, hogy folytatódik a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum élelmiszeripari bemutatóüzemi programsorozata.
A negyedik bemutató témája:
Retro kifli készítés
időpontja:
2024.10.18. 1400- 1800
Helyszíne: Közép-magyarországi ASzC
Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Nagykőrös, Ceglédi út 24.
Előadók:
Dabasi János szakoktató
Kovács Mária szakoktató
A rendezvényre meghívottak köre:
Kkv-ként működő gazdasági szereplők,
vagy élelmiszer-feldolgozói tevékenységet végzők,
vagy ezek vezető tisztségviselője vagy az általuk kijelölt alkalmazottja, tagja.
A rendezvényen való részvétel díjmentes,
de előzetes regisztrációhoz kötött.
Részletes információk az alábbi dokumentumban olvashatóak:
JELENTKEZÉSI ŰRLAP KITÖLTHETŐ: ITT
3. bemutató - ezúttal a laborban!
Élelmiszerek érzékszervi minősítése
a Magyar Élelmiszerkönyv követelményei alapján
Előadók:
Fritschekné Kosik Erika szakoktató
V. Faragó Péterné laboráns
Képekért kattintson a fotóra!