Kedves Nyolcadikosok! Tisztelt Szülők!

A beérkezett jelentkezési lapok alapján elkészültek az egyes tagozatkódokhoz (képzésekhez, szakokhoz) tartozó rangsorok.

Felvételi rangsor kereső

Általános tájékoztatás

Az oktatási azonosító (illetve a jelentkezéskor megadott jelige) beírásával az adott tagozatkódon a tanuló a hozott eredményéből számított súlyozott átlag alapján elért sorszámát láthatja.

Felhívjuk figyelmüket, hogy jelen rangsorban minden olyan tanuló szerepel, aki erre a tagozatkódra beadta jelentkezését, viszont a tanulók által megadott jelentkezési sorrend számunkra nem ismert. Elképzelhető, hogy a rangsorban esetleg alacsonyabb rangsorsorszámmal megjelenő tanuló nem az első helyen jelölte meg ezt a képzést, ezért amennyiben őt az általa elsőként megjelölt helyre felveszik, akkor a többi jelentkező automatikusan előrelép. Ebből adódóan a magasabb sorszám sem feltétlenül azt jelzi, hogy a jelentkező nem fér bele a felvehető létszámba! Ezért kérjük, hogy a beadott jelentkezéseket azzal az indokkal, hogy túl magas a sorszáma, semmiképpen ne módosítsák!

Az egyes osztályokba felvehető tanulók száma: a technikus osztályoknál - 0111; 0112; 0113 - 35 fő, a szakképző iskolai osztályoknál: 0211; 0212; 0213; 0221; 0321 - 28 fő.

A teljes felvételi lista tagozatkódok szerinti bontásban, pontszámokkal együtt itt megtekinthető.

 

kmaszc logo nfsz logo logo sulinet uj mo uj szechenyi terv logo kis eu logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo msoh logo small