2020. március 2. és március 6. között

 Iskolánkban a Pénz7 programsorozat ideje alatt az aulában többféle kiállítást is szerveztünk. A gazdasági témákon kívül a humán munkaközösség pénzzel kapcsolatos irodalmi szövegeket gyűjtött össze, illetve régi, történelmi fizetőeszközöket mutatott be. A testnevelés munkaközösség plakátpályázatot hirdetett, és a színvonalas pályamunkákat állította ki. A pedagógusok az egész tanév folyamán nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy diákok a szakmai ismeretanyag mellett megfelelő gazdasági, pénzügyi ismereteket is kapjanak. Ezen tudásukról a héten játékos formában adhattak számot. Minden nap érdekes, néhol vicces Kahoot kérdésekkel várta Kollát Emese tanárnő a különböző évfolyamokat.

A szerdai nap folyamán egy kitűnő sportoló érkezett hozzánk: Ivkovicsné Béres Tímea, Magyarország legsikeresebb női kosárlabdázója. Roppant tanulságos beszélgetésen mesélt sportpályafutásáról, jelenlegi munkájáról, a sport és a pénz kapcsolatáról.

A jó hangulatról a szünetekben felcsendülő zene gondoskodott, aminek természetesen szintén köze volt a pénzhez, hiszen kifejezetten pénzzel kapcsolatos dallamok szólaltak meg.

Jövőre folytatjuk!

penz77penz77

penz77penz77

penz77penz77

penz77

kmaszc logo nfsz logo logo sulinet uj mo uj szechenyi terv logo kis eu logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo msoh logo small