Az Országos Szakmai Tanulmányverseny ünnepélyes eredményhirdetésére Budapesten a Szakma Sztár Fesztiválon került sor. A három napos rendezvénynek a Hungexpo Vásárközpont adott otthont. Ennek keretében iskolánk közel 80 m2-es standon bemutatókkal és interaktív feladatokkal várta két napon át az odalátogató több, mint tízezer általános iskolást, hogy megismertessük velük az Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakmát. A látogatók betekintést nyerhettek az élelmiszer ellenőrzés néhány mozzanatába, kipróbálhatták érzékszerveiket, és nagy műszerekkel ismerkedhettek.

Rendezvényünk fő szponzora a Bovimex Kft. volt, aki támogatta az OSZTV döntőjének megrendezését, laboreszközök kiállításával gazdagította standunkat a Szakma Sztáron és az első helyezett részére egy wellness hétvégét ajánlott fel a verseny fáradalmainak kipihenésére.

Az első helyezett részére Balogh Levente üzletember – aki annak idején szintén iskolánk tanulója volt - fél órás üzleti konzultációt ajánlott fel. Balogh Levente nagy hangsúlyt fektet a tehetséges fiatal szakemberek támogatására.

Az ünnepélyes eredményhirdetésen derült ki az első három versenyző végleges sorrendje. Dobogós tanulóink Élelmiszeripari analitikus technikus szakmában:

I. helyezett – Várkonyi Dorina

II. helyezett – Varga Enikő

III. helyezett – Gerencsér Mercédesz

nyertesek k

Az összesített eredmények alapján a három helyezetten túl kiváló eredménnyel mentesült a záróvizsga alól Angyal Vanessza tanulónk is. Négy diákunk, Erdős Loretta, Faragó Petra, Molnár Zoltán és Nagy Viktória a gyakorlati vizsgarész alól mentesült jeles eredménnyel. A legjobb szóbeli külön díját Gerencsér Mercédesz, a legjobb gyakorlat díját Molnár Zoltán tanulónk nyerte el.

A felkészítő tanárok Fritschekné Kosik Erika, Mészárosné Szűcs Éva, Német Szilvia, és Nagy Judit voltak. Nagyon büszkék vagyunk tanulóinkra.

titrálás k

nyitás k vitrin k átadó k

kmaszc logo nfsz logo logo sulinet uj mo uj szechenyi terv logo kis eu logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo msoh logo small