Örömmel értesítjük, hogy folytatódik a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum élelmiszeripari bemutatóüzemi programsorozata.
A ötödik bemutató témája:
Élesztős kovászos kenyér készítés
időpontja:
2024.11.22. 1400- 1800
Helyszíne: Közép-magyarországi ASzC
Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Nagykőrös, Ceglédi út 24.
Előadók:
Dabasi János szakoktató
Kovács Mária szakoktató
A rendezvényre meghívottak köre:
Kkv-ként működő gazdasági szereplők,
vagy élelmiszer-feldolgozói tevékenységet végzők,
vagy ezek vezető tisztségviselője vagy az általuk kijelölt alkalmazottja, tagja.
A rendezvényen való részvétel díjmentes,
de előzetes regisztrációhoz kötött.
Részletes információk az alábbi dokumentumban olvashatóak:
meghivo_program_5_kovaszos_kenyer
JELENTKEZÉSI ŰRLAP KITÖLTHETŐ: ITT