Pályaorientációs nap 2025.

TDK 2025.
Hagyományok, ízek, régiók, Toldi Miklós tudományos diákkonferencia
A KMASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a 2024/2025-ös tanévben huszonkettedik alkalommal rendez „Hagyományok – Ízek – Régiók”-címmel Országos Tudományos Diákkonferenciát, 2025. április 4-én a mezőgazdasági és élelmiszeripari iskolák tanulói számára.
Versenydolgozatokat az alábbi témákban várunk:
- Hagyományos és tájjellegű termékek
-
Környezetvédelem, élelmiszerbiztonság az élelmiszeriparban
- Környezetünk élelmiszeripari nevezetességei, épületei, élelmiszert előállító dinasztiák
A verseny meghívója és programja: TDK_meghivo_2025
08:45-ig Érkezés az iskolába
09:00 Sorszámhúzás
09:15 Megnyitó
09:30 A verseny kezdete
13:00 Ebéd
14:00 Eredményhirdetés
Részletes verseny kiírás megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:
Szállás és étkezés igényt is elektronikusan várjuk, a dolgozatok megküldésével egy időben, a letölthető nyomtatvány itt letölthető: szallas_etk_bejelento_TDK_2025
Várunk mindenkit szeretettel!
KONYHAI KISEGÍTŐT KERESÜNK!!!
A Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum iskolája:
a Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
pályázatot hirdet az alábbi állások betöltésére:
KONYHAI KISEGÍTŐ
azonnali kezdéssel felveszünk
A munkavégzés helye: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 24.
Foglalkoztatás jellege: határozatlan idejű munkaviszony
Munkaidő tartama: teljes munkaidő
A önéletrajz benyújtásának módja:
- Elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül (Tárgy: konyhai kisegítő állás)
- Személyesen zárt borítékban az iskola titkárságán
A pályázat elbírálásának módja, rendje: A pályázati meghallgatásra történő behívás előzetes kiválasztás szerint történik. Az igazgató felterjesztése alapján a centrum főigazgatója dönt a felvételről.