Élelmiszerek érzékszervi minősítése
a Magyar Élelmiszerkönyv követelményei alapján

Előadók:

Fritschekné Kosik Erika szakoktató

V. Faragó Péterné laboráns

3.bemutato labor borito

Képekért kattintson a fotóra!

Örömmel értesítjük, hogy folytatódik a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum élelmiszeripari bemutatóüzemi programsorozata.

A harmadik bemutató témája:

Élelmiszerek érzékszervi minősítése a Magyar Élelmiszerkönyv követelményei alapján

időpontja:
2024.10.11. 1500 - 1900

Helyszíne: Közép-magyarországi ASzC

Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Nagykőrös, Ceglédi út 24.

 Előadók:

Fritschekné Kosik Erika szakoktató

V-Faragó Péterné laboráns

A rendezvényre meghívottak köre:

Kkv-ként működő gazdasági szereplők,

vagy élelmiszer-feldolgozói tevékenységet végzők,

vagy ezek vezető tisztségviselője vagy az általuk kijelölt alkalmazottja, tagja.

A rendezvényen való részvétel díjmentes,
de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részletes információk az alábbi dokumentumban olvashatóak:

 pdfmeghivo_program_3_elelmiszervizsgalat

JELENTKEZÉSI ŰRLAP KITÖLTHETŐ: ITT

 

kmaszc logo nfsz logo logo sulinet uj mo uj szechenyi terv logo kis eu logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo msoh logo small