Élelmiszerek érzékszervi minősítése
a Magyar Élelmiszerkönyv követelményei alapján
Előadók:
Fritschekné Kosik Erika szakoktató
V. Faragó Péterné laboráns
Képekért kattintson a fotóra!
Örömmel értesítjük, hogy folytatódik a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum élelmiszeripari bemutatóüzemi programsorozata.
A harmadik bemutató témája:
Élelmiszerek érzékszervi minősítése a Magyar Élelmiszerkönyv követelményei alapján
időpontja:
2024.10.11. 1500 - 1900
Helyszíne: Közép-magyarországi ASzC
Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Nagykőrös, Ceglédi út 24.
Előadók:
Fritschekné Kosik Erika szakoktató
V-Faragó Péterné laboráns
A rendezvényre meghívottak köre:
Kkv-ként működő gazdasági szereplők,
vagy élelmiszer-feldolgozói tevékenységet végzők,
vagy ezek vezető tisztségviselője vagy az általuk kijelölt alkalmazottja, tagja.
A rendezvényen való részvétel díjmentes,
de előzetes regisztrációhoz kötött.
Részletes információk az alábbi dokumentumban olvashatóak:
meghivo_program_3_elelmiszervizsgalat
JELENTKEZÉSI ŰRLAP KITÖLTHETŐ: ITT