Az Erzsébet bál már sok éve a Toldis kollégiumi közösség kiemelkedő eseménye. Tanárok és diákok egyaránt nagy erőkkel, odafigyeléssel készülnek rá. A bál különlegessége, hogy élő zene szórakoztatja a vendégeket.

Az idei rendezvényünk kezdetén Danóczi Levente kollégiumvezető mondott megszívlelendő gondolatokat az etikettről, és érdekes régi szokásokról mesélt. A bál megnyitása után megkérte a fiúkat, hogy vigyék táncba a jelenlévő lányokat. Hamar emelkedett a hangulat, és elérkeztünk az est legizgalmasabb részéhez, „A bál szépe” választáshoz. Az összesítés után kialakult a sorrend: a bál királynője Peschling Ditta lett, első udvarhölgye Kovács Barbara, második udvarhölgye pedig Mezei Patrícia. Hatalmas ováció köszöntötte a boldog győzteseket, akik virágot és emléklapot kaptak, Ditta fejére pedig felkerült a korona, amit a tavalyi bálunk szépe, Pekár Mónika tett fel.

Az izgalmak után mindenki nagy örömmel, jókedvvel vetette bele magát a mulatságba.

erzsebet bal 2019

kmaszc logo nfsz logo logo sulinet uj mo uj szechenyi terv logo kis eu logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo msoh logo small