Hagyományok, ízek, régiók, Toldi Miklós tudományos diákkonferencia

A KMASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a 2024/2025-ös tanévben huszonkettedik alkalommal rendez „Hagyományok – Ízek – Régiók”-címmel Országos Tudományos Diákkonferenciát, 2025. április 4-én a mezőgazdasági és élelmiszeripari iskolák tanulói számára.

Versenydolgozatokat az alábbi témákban várunk:

  1. Hagyományos és tájjellegű termékek
  2. Környezetvédelem, élelmiszerbiztonság az élelmiszeriparban

  3. Környezetünk élelmiszeripari nevezetességei, épületei, élelmiszert előállító dinasztiák

A verseny meghívója és programja: pdfTDK_meghivo_2025

08:45-ig    Érkezés az iskolába

09:00        Sorszámhúzás

09:15        Megnyitó

09:30        A verseny kezdete

13:00        Ebéd

14:00        Eredményhirdetés

Részletes verseny kiírás megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

pdfTDK_versenykiiras_2025

Szállás és étkezés igényt is elektronikusan várjuk, a dolgozatok megküldésével egy időben, a letölthető nyomtatvány itt letölthető: docxszallas_etk_bejelento_TDK_2025

 

Várunk mindenkit szeretettel!

kmaszc logo nfsz logo logo sulinet uj mo uj szechenyi terv logo kis eu logo pmkik logo nak logo emmi logo itm logo msoh logo small