Hagyományok, ízek, régiók, Toldi Miklós tudományos diákkonferencia
A KMASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a 2024/2025-ös tanévben huszonkettedik alkalommal rendez „Hagyományok – Ízek – Régiók”-címmel Országos Tudományos Diákkonferenciát, 2025. április 4-én a mezőgazdasági és élelmiszeripari iskolák tanulói számára.
Versenydolgozatokat az alábbi témákban várunk:
- Hagyományos és tájjellegű termékek
-
Környezetvédelem, élelmiszerbiztonság az élelmiszeriparban
- Környezetünk élelmiszeripari nevezetességei, épületei, élelmiszert előállító dinasztiák
A verseny meghívója és programja: TDK_meghivo_2025
08:45-ig Érkezés az iskolába
09:00 Sorszámhúzás
09:15 Megnyitó
09:30 A verseny kezdete
13:00 Ebéd
14:00 Eredményhirdetés
Részletes verseny kiírás megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:
Szállás és étkezés igényt is elektronikusan várjuk, a dolgozatok megküldésével egy időben, a letölthető nyomtatvány itt letölthető: szallas_etk_bejelento_TDK_2025
Várunk mindenkit szeretettel!